Studentia

Studentia este probabil cea mai frumoasa perioada din viata fiecarui tanar, spun asta pentru ca acum sunt student in an terminal si nu pot compara aceasta perioada din viata cu nimic trait pana acum. Am descoperit o multime de oameni valorosi, oameni cu care voi lucra pe viitor si ne vom contura vietile asa cum ni le dorim fiecare. Practic, in studentie mi-am definit succesul si mi-am conturat o personalitate puternica, cu multe principii si viziune de viitor. Chiar daca mi-am dat seama ca nu voi activa foarte curand pe domeniul pe care eu l-am studiat, sunt bucuros ca am ales sa fiu student la o facultate tehnica din pricina oamenilor pe care i-am descoperit si cu care am legat prietenii si colaborari de viitor.

Sunt sigur ca viitorul meu va fi unul frumos si imi voi atinge fiecare obiectiv pentru ca am fost inconjurat de oameni care gandesc asa, foarte pozitiv. Datorita studentiei am intrat in contact si cu administratia publica, cu presa, cu oameni de afaceri importanti si am cunoscut oameni din toata tara. Fac parte dintr-o asociatie de studenti care apartine unei federatii la nivel national, iar rolurile mele in aceste doua structuri de organizare ale studentilor sunt, datorita activitatii mele, de conducere. Reprezint mii de studenti si responsabilitatea de pe umerii mei m-au conturat ca om.

Tot in studentie am reusit sa-mi descopar pasiunea pentru vorbitul in public, practica ce a devenit si o sursa de a castiga bani. Nu constant, dar periodic mai incasez cateva castiguri din aceste prezentari. In acest sens, am evoluat de la un public infim, la unul de-a dreptul impunator, iar evolutiile mele cu microfonul in mana au fost din ce in ce mai apreciate.

Sunt in an terminal, asa cum am mai spus si in randurile de mai sus, iar gandul acesta nu imi poate face deloc bine. Voi continua studiile, dar stiu ca master-ul nu mai este deloc ca la licenta, unde ai mai multa libertate si intamplari de neuitat, mai putin cautat de reduceri din magazine.

Un comentariu la „Studentia ca treapta a vietii”
  1. Am petrecut cele mai frumoase momente din via╚Ťa mea ├«n studen╚Ťie ╚Öi o s─â-mi amintesc mereu cu pl─âcere de acea perioad─â a vie╚Ťii. Mai sunt persoane care ╚Öi-ar dori s─â dea anii ├«napoi pentru studen╚Ťie?

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *