rulouri exterioare

Cand doresc a achizitiona un produs, de cele mai multe ori ma indrept catre Internet, ca sursa de informare, comanda si plata. Sa luam exemplul unui produs: sistemele de rulouri exterioare.

Intial ma confrunt cu o nevoie de a-mi proteja locuinta atat impotriva razelor solare, poluarii fonice si a patrunderii prin efractie. Ma decid asupra achizitionarii unui sistem de rulouri exterioare, sistem ce-mi satiface fiecare dintre aceste necesitati.

Initiez o cautare in cadrul motoarelor de cautare. Cautand pe Internet, am posibilitatea nu numai a compara diverse atribute ale sistemelor de rulouri exterioare, cat si pretul acestora. Ma lovesc de o bariera, nu toti furnizorii de rulouri exterioare afiseaza pretul pe m patrat. Ce fac atunci? Trimit o cerere de oferta, fie pe e-mail, fie prin intermediul formularului de comanda, prezent in cadrul site-urilor de prezentare ale furnizorilor de rulouri exterioare.

Inainte de asta, selectez cativa furnizori de Rulouri Exterioare dupa anumite atribute. De exemplu, au un sediu social, au un punct de lucru, sau un showroom unde pot vedea si testa produsele? Site-urile acestora inspira incredere? Au acestia un portofoliu de produse, de clienti existenti multumiti?

Pe Internet am acces la o varietate de tipuri de rulouri exterioare: rulouri aplicate, rulouri incrucisate, rulouri suprapuse si chiar rulouri exterioare cu plase plisse.

Mai mult, pot comanda de la un furnizor care nu se afla neaparat in aria in care locuiesc. Faptul ca eu locuiesc de exemplu in Brasov, si producatorul are sediul in Bucuresti ma impiedica sa fac o comanda? Categoric, nu! Utilizand Internetul am acces la toti furnizorii autohtoni, indiferent in ce regiune a tarii isi desfasoara activitatea. Si mai mult, o mare parte dintre acestia ofera transport gratuit.

Nu in ultimul rand, pot consulta parerile altor clienti care deja au cumparat rulouri exterioare. Este suficient sa caut aceste pareri pe forumuri sau, daca nu exista, sa le initiez eu. Sunt convins ca voi primi multe raspunsuri din partea unor persoane care deja se bucura de avatajele montarii unui sistem de rulouri exterioare si care au trecut prin acest proces de selectie a celei mai bune oferte.

Nu in ultimul rand, pot face plata online. Nu stiu cati furnizori de rulouri exterioare au un sistem de plata propriu securizat in cadrul site-ului web, insa daca eu detin un cont de Internet Banking, pot in orice moment tranfera suma catre furnizor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *