Cum să scap de coșuri

Coșurile sunt urmările unui dezechilibru, ele au fost și sunt un adevărat calvar pentru adolescenți. Zona în care apar coșurile pot însemna de multe ori unele afecțiuni. Mai jos o să vă explic cum trebuiesc tratate coșurile în funcție de zona în care acestea apar.

Coșurile de pe frunte arată de multe ori o afecțiune intestinală, această problemă se poate trata cu un pahar de apă în care este amestecată o linguriță de tărâțe, acest proces se repetă zilnic. De asemenea, această afecțiune se poate trata cu clisme făcute regulat.

Coșurile din zona pieptului pot arăta că suferiți de afecțiuni cu plămânii sau inimă. Nu trebuie să vă speriați, aceste afecțiuni pot fi tratate cu ceaiuri de lumânărică băute regulat.O linguriță de suc cu aloe înainte de fiecare masă vă poate scăpa de suferințele digestive, acestea sunt arătate de coșurile de pe umeri.

Coșurile de pe nas sunt cele mai des întâlnite, astfel de coșuri mă stresează și pe mine, nu am fost niciodată la doctor dar am aflat că pot fi tratate cu o linguriță de orz verde luată în fiecare zi.

Acneea apare la pubertate de cele mai multe ori și este caracterizată prin coșuri, puncte negre și albe.

Această boală este cea mai comună problemă a pielii cu care oamenii se confruntă. Acneea nu este întâlnită doar prin rândul copiilor, ci și un număr tot mai mare de adulți. La aceștia din urmă coșurile apar de cele mai multe ori în zona bărbiei și a mandibulei și este mai dureroasă ca la adolescenți sau copii.

Acneea nu este produsă doar din lipsă de curățenie, această boală pare a fi mai mult rezultatul glandelor sebacee, activitatea acestora fiind excesivă. Aveți grijă de voi, sănătatea este cea mai importantă. Sper că acest articol să vă fie de ajutor! Pe data viitoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *