Haine mărimi mari fabricate în România

Mitul conform căruia femeile cu forme pline nu trebuie să poarte decât haine negre, largi și cât mai lungi pentru a nu lăsa la vedere vreo zonă este, în ultima perioadă, dezarmat de propunerile pe care creatorii de modă le fac pentru această categorie de femei. Nu toată lumea se naște cu corpul perfect și, de asemenea, nu toate femeile dispun de timpul necesar pentru a face din mersul la sala o obișnuință zilnică. Tocmai acestor premize se datorează evoluția în materie de principii ale modei și propuneri stilistice în materie de haine dama XXL. Poate că cel mai utilizat îndemn al tuturor creatorilor de modă este reprezentant de purtarea hainelor în care femeile se simt pe deplin frumoase, în care reușesc să-și etaleze atuurile și prin intermediul cărora își pot ascunde micile imperfecțiuni.

Hainele XXL Lizzet nu sunt doar negre

Mare atenție la capcana pe care clișeele o crează! Nu există femei cărora să li se impuna purtarea unei singure nuanțe la îmbrăcăminte doar pentru că dimensiunile corpului nu sunt 90-60-90. Astfel că, hainele de mărimi mari le puteți găsi în diverse modele și nuanțe dintre cele mai actuale pentru că fiecare producător de calitate care produce astfel de articole vestimentare va avea capacitatea de a combina modelul cu nuanța, astfel încăt, efectul să fie cel scontat – femei fericite și mulțumite de modul în care hainele se așează.

Cu siguranța lipsa de creativitate a unor producători, demoralizează de foarte multe ori femeile în căutare de imbrăcăminte XXL care să le facă totuși mai slabe cu câteva kilograme. Apelați la acei creatori care explorează diverse zone stilistice pentru dvs, care au o diversitate de modele create special pentru astfel de mărimi și nu vă limitați la negru. De asemenea, puteți introduce un strop de originalitate în fiecare ținută pe care o îmbrăcați – alegeți piesele în funcție de ceea ce este actual, dar nu urmăriți să copiați o ținută de la cap la coadă.

Hainele largi te fac cu 10 kilograme mai slabă

În momentul în care vă alegeți express haine largi pentru această caracteristică extrem de cunoscută a lor, trebuie să aveți în vedere faptul că o rochie XXL prea largă este, automat, și voluminoasă. În cazul în care văconsiderați nemulțumită de construcția corpului dvs sau de faptul că anii au trecut și au adus cu ei și câteva kilograme în plus, nu apelați la cele mai largi haine pe care le găsiți disponibile pe piață. Optați pentru haine cu o mărime mai mare pentru a nu fi mai mult dezamăgită și pentru a nu vă adânci complexele.

Unele dintre aceste aspecte vă pot fi comunicate și de către creatori în cazul în care le solicitați opinia sau decideți să vă documentați din blog-uri/vlog-uri pentru că în spatele unui producător de calitate se va situa întotdeauna o persoana extrem de bine documentată. Însă, cel mai important, pe lângă un sfat sau o analiză, este modul în care hainele XXL  pe care vi le achiziționați vă fac să vă simțiț – frumoasă și elegantă sau în continuare complexată?

Un comentariu la „LizzetStore.ro – Haine mărimi mari fabricate în România”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *