Ceas de dama placat cu aur roz de 18K
Noua colectie de ceasuri dama, ce sunt lansate de brandul Loisir ne sunt expuse sub forma unui „cadou perfect”, o companie ce isi indreapta atentia strict pe concepte de cadou inovative si inedite.
Ceasurile lansate de brandul Loisir sunt comercializate pe piata in doua formate, ceasuri barbati si ceasuri dama, accesorii ce pot fi cumparate intr-o varietate foarte mare de modele si mixuri de design.
Forma carcasei este rotunda, cadranul ceasului are culoarea rosegold, carcasa este din otel inoxidabil placat cu aur roz, de 18K, iar display-ul acestui ceas rafinat are culoarea neagra si este analog. Geamul ceasului este construit din cristal mineral, acest tip de cristal are un raport calitate/ pret acceptabil, in contextul in care cristalul mineral a fost tratat cu substante antireflex. Carcasa ceasului are culoarea rosegold, masoara atat in latime cat si in inaltime 38 mm, ceasul are baterie incorporata, iar odata cu achizitionarea ceasului Loisir Zippy 11L65-00113, urmeaza sa beneficiati de minim doi ani de garantie.
Ceasul dama Loisir Zippy 11L65-00113 are capacitatea tehnica de a suporta o interactiunea extrem de superficiala cu apa. Mecanismul acestui ceas este quartz, iar ceasul quartz este o inventie ieftina si calitativa.
Aceasta gama de ceasuri are ca public tinta acele doamne si tinere care iubesc accesoriile cu design fashion.
Bratara ceasului dama Loisir Zippy 11L65-00113 este cumpusa din otel inoxidabil placat cu aur roz de 18K si material textil de calitate de o foarte buna calitate. Culoarea bratarii este neagra cu infuente aurii, aceasta masoara 10 mm, inchiderea ceasului se face prin intermediul unei catarame, iar ceasul indica: afisaj ore, afisaj secunde si afisaj minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *