Curatenia iti aduce liniste

De cand am permisul am intalnit destul de multe situatii in care gropile de canal au fost o adevarata problema. Unii soferi au mai multa grija de masina lor decat de ceilalti participanti la trafic, iar asta nu este chiar un lucru bun pentru ca astfel devin pericol public pe patru roti. Nu zic, ocolesc si eu toate gurile de canal si gropile din strazile noastre, apropo de asta, avem o multime de strazi care trebuiesc schimbate in totalitate, ne rupem masinile in ele, dar am mereu grija sa nu fac alte prostii, sa nu dau peste alta masina sau sa nu calc fie vreun animal, fie vreun om.

Desi le blestemam si injuram, gurile de canal nu sunt doar pentru a avea un efect nedorit asupra soferului care circula cu masina pe strazile unde sunt ele, ci ne ajuta foarte mult, tot pe noi, sa scapam fie de apa in exces adusa de ploaia, dar si de reziduurile ce pleaca din baia fiecarui cetatean. Sunt firme mari in Romania care au un real succes, firme ce activeaza in domeniul acesta si se ocupa cu canalele, una ar fi firma de vidanjare mogosoaia, probabil cei mai seriosi si profesionisti din domeniu.

Gunoiul nu trebuie suportat de oameni, ci trebuie inlaturat si dus departe de noi si de sanatatea noastra. Chiar daca in orasele mari a devenit ceva obisnuit sa fie mizerie, acest lucru nu trebuie sa devina ceva uzual, firmele de genul celei prezentate mai sus se ocupa cu curatenia de spatii betonate, piscina, canale si tot ce se poate curata si spala cu ajutorul unei cisterne cu apa dotata profesional pentru a curati.

Curatenia iti aduce sanatate, liniste si frumusete, dar si o liniste interioara. Puteti experimenta cele spuse de mine, locuiti o zi intr-o camera in care totul este pus la punct, iar apoi intr-o camera plina de mizerie si dezordine, unde va simtiti mai bine si mai linistit?

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *