Imbunatatirea rank-ului pe motoarele de cautare
SEO (Search Engine Optimization) reprezinta cea mai valoroasa procedura pe care o poate face un webmaster, pentru ca site-ul dumneavoastra sa castige cat mai mult trafic, si astfel site-ul respectiv sa castige ranking in clasamentele motoarelor de cautare. Cu alte cuvinte, o optimizare SEO reusita va avea ca efect o imbunatatire a rank-ului unui site web in ierahia unui motor de cautare.
Prcedura de optimizare SEO cuprinde o serie de variante de optimizare a unui site, incepand cu  structurarea paginilor web, modificarea continutului sau structurii site-ului si terminand cu optimizarile prin linkbuilding.
Gasirea sauaccesarea unui site se poate face prin o simpla cautare in baza unor cuvintecheie, prin accesarea unor link-uri de pe site-uri partenere, care contin informatii din acelasi domeniu  sau prinaccesarea directa a site-ului cu ajutorul unei adrese cunoscute.
Fara doar si poate, ceamai utilizata metoda pentru a gasi un site este cea realizata cu ajutorul  motoarelor de cautare. Aproximativ  90% din traficul unui site este rezultat derank-ul site-ului in clasamentele motoarelor de cautare (top 10 sau prima pagina ajuta la cresterea traficului).
Imbunatatireapozitiei site-ului dumneavoastra  inclasamentele realizate de motoarele de cautare (presupunand ca sunteti deja listat) se poate face foarte usor, cu ajutorul unor site-uri partenere cu acelasi domeniu de activitate, printr-o  referire directa  cu ajutorul link-urilor care sa facatrimitere la  site-ul  dumneavoastra si implicit la continutul acestuia.
Acestelinkurile pot fi citite de catre motoarele decautare si pot reprezenta adevarate izvoare de trafic catre site-uldumneavoastra, si astfel rank-ul site-ului va urca in clasamente foarterepede.  De asemenea, un continut nou sau modificat frecvent , va determina algoritmii motoarelor de cautare sa va totindexeze si reindexeze site-ul si astfel pozitia se va modifica in permanenta, urmand un traseu ascendent in topurile browserelor de cautare . Insumarea a maimulte metode de optimizare va avea ca rezultat o promovare SEO de excelenta calitate, ale carei rezultate va vor aduce in pole position pe motoarele de cautare.
Metoda deoptimizare ÔÇťsearch engine friendlyÔÇť (prietenos cu motoarele de cautare) este o procedura de promovare unui sitepentru cresterea page rank-ului, care nu are cum sa dea gres. Pentru a deveni prieten cu motoarele decautare, acestea trebuie sa fie in permanent atrase de site-ul dumneavoastra. Pentru acest lucru nu uitati sa puneti accent si pe designul site-ului,deoarece in momentul in care acesta nu este placut ochiului la o prima accesare si mai are si continut pe care se navigheaza destul de greu, cu siguranta vizitatorii se vor indrepta catre site-urile cu un continut asemanator si vetipierde page ranking-ul.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *