Voi aveti biroul vostru personal

Am aflat astazi despre Kubix, care reprezinta cea mai buna solutie pentru voi in cazul in care sunteti in cautarea unui sediu social. Mi-a placut intotdeauna ideea de birou. Chiar si in activitatea pe care eu o desfasor, adica blogging, m-am gandit de multe ori ca in viitor, daca lucrurile vor merge bine si-mi voi permite, sa-mi deschid un birou intr-o cladire mai office, exact cum ofera cei de la Kubix.

Ei ofera birouri intr-o cladire dedicata acestora in sectorul 3 din Bucuresti la un pret avantajos, adica doar 39 de euro/luna. Oricine conduce o afacere decenta isi poate permite sa plateasca o astfel de taxa pe luna pentru un birou decent. Vorbim aici despre birouri in adevaratul sens al cuvantului, nu despre apartamente transformate ulterior in birouri pentru a scoate ceva profit. Astea-s prostii, cei de la Kubix fac o treaba buna si serioasa.

Avantajul imens care vine odata cu inchirierea unui astfel de birou este faptul ca mai multi antreprenori vor proceda exact ca tine, vor apela la cei specializati in sedii sociale, si veti forma acolo, fara sa stiti, o echipa extrem de interesanta. Odata ce sunteti mai multe persoane cu aceleasi idei, vise, obiective, pauzele de masa, tigara sau cafea vor fi extrem de interesante si productive.

Un astfel de sediu social poate fi inregistrat cu usurinta la Registrul Comertului intrucat au o adresa fizica.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *