Carcase telefoane mobile

Carcasele pentru telefoane mobile au progresat foarte mult in ultimul timp in ceea ce priveste calitatea materialului din care sunt confectionate si in protectia telefonului dumneavoastra. O data cu aparitia telefoanelor mobile cu touch-screen si cu carcase de sticla, a scapa un telefon nu mai inseamna ca acesta se va zgaria putin, ci ca va deveni inutilizabil. Astfel, carcasele au trebuit sa compenseze, devenind astfel de-a lungul timpului din ce in ce mai solide dar mai subtiri si mai rezistente impotriva cazaturilor si zgarieturilor. Aceste accesorii telefoane fac viata smartphone-ului dumneavoastra mai lunga.

Carcasele de telefoane mobile Otterbox sunt recunoscute ca fiind printre cele mai bune carcase in privinta protectiei smartphone-urilor. Seria de carcase Otterbox sunt construite din 3 parti cu un strat exterior dur construit din policarbonat, dintr-un alt strat protector pentru ecran si silicon care absoarbe socurile sau impactul cazaturilor. In continuare vom prezenta trei tipuri de modele de carcase care variaza in pret, pentru telefoanele Iphone 4.

Seria de carcase Otterbox Defender este cea mai buna alegere in ceea ce priveste protejarea telefonului dumneavoastra. Carcasa este construita dintr-un schelet din policarbonat care permite absorbtia socurilor si cu un silicon care de asemenea ajuta si el la absorbtia impactului cazaturilor. Carcasa acopera telefonul total si este prevazuta si cu un ecran interior protector. Seria de carcase Reflex este cea mai noua dintre seriile produse de Otterbox si cea mai stilizata dintre acestea. Carcasa este construita dintr-un plastic durabil cu dungi cauciucate pozitionate pe anumite zone mai predispuse la impact in caz de lovituri. Carcasa este impartita in doua, partea superioara, si partea inferioara. Un posibil motiv pentru acest design este faptul ca partea de jos a carcasei poate fi inlaturata pentru a facilita accesul la anumite porturi ale telefonului. Un punct negativ al acestui aspect este faptul ca cele doua parti ale carcasei se desprind usor chiar si atunci cand incerci sa-ti scoti telefonul din buzunar.

Ultima si a treia serie de carcase, Commuter, este special construita pentru acei clienti care doresc mai multe optiuni in materie de culoare a carcasei. Foloseste acelasi tip de schelet exterior construit din policarbonat si silicon ca si carcasele din seria Defender, insa lasa descoperit butonul pentru volum si ascunde portul pentru incarcarea telefonului precum si pe cel de 3.5mm pentru audio. Carcasa este prevazuta si cu un strat interior de protectie a ecranului impotriva zgarieturilor.

Daca ar fi sa comparam cele trei tipuri de carcase, desi si seria Reflex si Commuter ofera protectie telefonului impotriva oricarei cazaturi, seria Defender este cea mai serioasa alegere in cazul in care doresti sa-ti protejezi telefonul.

Un alt tip de carcase, in afara celor din seria Otterbox, carcasa Ballistic HC, este o husa extrem de compacta si special construita pentru telefoanele Iphone 4. Construita din 4 straturi aceasta carcasa are si un strat optional pentru protectia completa a telefonului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *