O cura de slabire proprie

Tin in aceasta perioada o cura de slabire inventata de mine, dar se pare ca da rezultate, iar asta imi convine cel mai mult. Multi imi spun ca sunt foarte aspru cu mine, dar eu ma simt foarte bine cu aceasta alimentatie si nu o sa renunt la ea pana când nu o sa ajung la forma pe care eu mi-o doresc. Este important de retinut ca am reusit sa slabesc pana acum in jur de 3 kilograme in putin peste o saptamana si fara sport (pentru ca timpul nu-mi permite).

Lipsa sportului nu este o scuza, sunt intr-o continua miscare si am o viata destul de activa, deci nu duc lipsa de cele 30 de minute de sport in fiecare zi.

Am de gand sa ma tin de aceasta dieta pana când o sa ajung la forma fizica pe care eu mi-o doresc. Nu ma cantaresc deoarece nu vreau sa dau jos un numar fix de kilograme, ci doar vreau sa arat bine si sa am o alimentatie mai sanatoasa care sa-mi dea o stare buna in fiecare zi.

Nu am foarte multe kilograme in plus, dar nici nu vreau sa continui in stilul de viata pe care il adoptasem pana sa realizez ca m-am ingrasat deja destul de mult si nu-mi sta deloc bine asa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *